TK-kevät-6021.jpg

International Tapiola Choir Choral Composition Competition 2020

Tapiola Choir announces an international choral composition competition 2020. The competition is open for all applicants internationally and has no age limit.

The aim of the competition is to find new and interesting compositions especially for children’s and youth choirs (SSA). The results of the competition will be announced in June 2020.

The category of the competition is SSA, children’s choirs, a cappella. The adaptation of the piece needs to be suitable for children’s choirs of all ages. The composition must be previously unperformed as well as unpublished and its duration must be between 2 and 4 minutes.

The members of the jury are Tapiola Choir’s artistic director Pasi Hyökki, publishing director Reijo Kekkonen (Sulasol), choral director Sanna Salminen (Vox Aurea) and choral director Viena Kangas (CandoMini).

A total of €3,000 will be awarded at the discretion of the jury. The jury also reserves the right to not to distribute prizes.

The compositions can be submitted by email to competition@tapiolankuoro.fi
The submission closes on the 6th of January 2020 at 24 hours
(UTC +2). All the applications must fulfil the requirements of the rules of the competition. Any applications submitted after this will not be taken into consideration.

Download the rules of the competition from here (pdf).

Inquiries:

competition@tapiolankuoro.fi, +358 50 314 06 03

Tapiolan kuoron kansainvälinen sävellyskilpailu 2020

Tapiolan kuoron kannatusyhdistys ry julkistaa kansainvälisen sävellyskilpailun kaikille lapsi- ja nuorisokuoroille säveltämisestä kiinnostuneille. Kilpailu on avoinna kaikenikäisille hakijoille.

Kilpailun tavoitteena on löytää uusia ja mielenkiintoisia a cappella sävellyksiä lapsi- ja nuorisokuoroille.

Kilpailun tulokset julkistetaan kesäkuussa 2020. Tuomariston jäseninä toimivat Tapiolan kuoron taiteellinen johtaja Pasi Hyökki, kustannusjohtaja Reijo Keikkonen (Sulasol), kuoronjohtaja Sanna Salminen (Vox Aurea) sekä kuoronjohtaja Viena Kangas (CandoMini).

Kilpailun palkintoina jaetaan yhteensä 3 000 euroa. Tuomaristo pidättää oikeuden olla jakamatta palkintosummaa.

Sävellykset ja säveltäjän CV toimitetaan sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen competition@tapiolankuoro.fi 6.1.2020 klo 24 mennessä. Kilpailuun osallistuvien hakemusten tulee olla kilpailun sääntöjen mukaisia. Myöhästyneitä hakemuksia ei hyväksytä kilpailuun.

Lataa kilpailun säännöt tästä (pdf).

Lisätiedot:

competition@tapiolankuoro.fi, +358 50 314 06 03