LISÄPÄÄSYKOKEET 12.8.2019

Kuva: Maarit Kytöharju

Kuva: Maarit Kytöharju

Kuoro järjestää lisäpääsykokeen ma 12.8.2019. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Lue alta tarkemmat ohjeet pääsykokeesta.


9–14-VUOTIAAT

Koe koostuu kahdesta osasta:

  1. Tilaisuuden alussa opetellaan ryhmässä uutta laulua (jaetaan koetilaisuudessa).

  2. Toinen osa on henkilökohtainen. Siinä hakija esittää laulun Taivas on sininen ja valkoinen, mahdollisen soittonäytteen sekä kuoronjohtajan pyytämät muut tehtävät (annetaan koetilaisuudessa).

Valmistele etukäteen tilaisuudessa esitettävä laulu Taivas on sininen ja valkoinen. Jos soitat jotain instrumenttia, valmista myös vapaavalintainen soittonäyte. Pääsykoetilaisuus kestää enintään 2 tuntia. Pääsykoe järjestetään kahdessa ryhmässä. Voit toivoa lomakkeella haluamaasi pääsykoeryhmää.

Hakijoilta ei edellytetä soittotaitoa. Kuorossa laulavien on kuitenkin aloitettava jonkin instrumentin opiskelu, mikäli he eivät vielä soita mitään instrumenttia.

Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta info@tapiolankuoro.fi

Tapiolan kuoro harjoittelee maanantaisin ja torstaisin klo 16.30–19 Tapiolassa.

 

N. 6–9-VUOTIAAT

Nuoremmille laulajille Tapiolan kuoro tarjoaa mahdollisuuden laulaa esikuorossa, jota valmentaa kuoron varajohtaja Anna Matvejeff-Haapaniemi. Esikuoroon ei ole pääsykoetta, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Esikuoro harjoittelee maanantaisin klo 15-16 Tapiolan kirkolla.

Esikuoro on osa Tapiolan kuoron kuorokerhotoimintaa, jota järjestetään iltapäivisin useissa espoolaisissa alakouluissa.

Voit ilmoittautua esikuoroon alla olevan linkin kautta.