PÄÄSYKOKEET

Myöhästyitkö kevään pääsykokeesta? Ei huolta!

Tapiolan kuoron varapääsykoe ma 13.8.2018 klo 15 kuoron toimistolla osoitteessa Kauppamiehentie 6 (3. krs). Ilmoittaudu tästä 9.8. mennessä!

 Kuva: Maarit Kytöharju

Kuva: Maarit Kytöharju

Kiitos kaikille kevään 2018 kokeisiin osallistuneille! Pääsykokeiden tulokset on lähetetty sähköpostitse kaikille osallistuneille.

9–14-VUOTIAAT

Pääsykoe järjestetään kahdessa ryhmässä.

Koe koostuu kahdesta osasta:

  1. Tilaisuuden alussa opetellaan ryhmässä uutta laulua (jaetaan koetilaisuudessa).
  2. Toinen osa on henkilökohtainen. Siinä hakija esittää laulun Taivas on sininen ja valkoinen, mahdollisen soittonäytteen sekä kuoronjohtajan pyytämät muut tehtävät (annetaan koetilaisuudessa).

Valmistele etukäteen tilaisuudessa esitettävä laulu Taivas on sininen ja valkoinen. Jos soitat jotain instrumenttia, valmista myös vapaavalintainen soittonäyte. Pääsykoetilaisuus kestää enintään 2 tuntia.

Hakijoilta ei edellytetä soittotaitoa. Kuorossa laulavien on kuitenkin opiskeltava tai aloitettava jonkin instrumentin opiskelu.

Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta info@tapiolankuoro.fi. 

Tapiolan kuoro harjoittelee maanantaisin ja torstaisin klo 16.30–19 Tapiolassa.

 

N. 6–9-VUOTIAAT

Nuoremmille laulajille Tapiolan kuoro tarjoaa mahdollisuuden laulaa esikuorossa, jota valmentaa kuoron varajohtaja Anna Matvejeff-Haapaniemi. Esikuoroon ei ole pääsykoetta, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Esikuoro harjoittelee torstaisin klo 15-16 Tapiolan kirkolla.

Esikuoro on osa Tapiolan kuoron kuorokerhotoimintaa, jota järjestetään iltapäivisin useissa espoolaisissa alakouluissa.

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi esikuoroon alla olevan ilmoittautumislinkin avulla.