TAPIOLA CHOIR SUMMER SUMMIT 2020

Tapiolan kuoro järjestää 5.–7.6.2020 uuden lapsi- ja nuorisokuorofestivaalin Espoon kulttuurikeskuksessa, Tapiolassa.

Tavoitteenamme on koota yhteen suomalaisia lapsikuoroja ympäri maata juhlistamaan kuoromusiikin ja laulamisen iloa.

Festivaalilla kuullaan monipuolisia konsertteja sekä lauletaan ja harjoitellaan niin pienemmissä kuin isommissakin kokoonpanoissa. Festivaali huipentuu gaalakonserttiin Tapiolasalissa. Lisäksi tapahtuma sisältää työpajoja ja keskustelutilaisuuksia lapsikuoronjohtajille ja muille kuoromusiikista kiinnostuneille.

Ilmoita kiinnostuksestasi alla olevan linkin kautta, niin lähetämme sinulle lisätietoa tapahtumasta syksyllä 2019!

20170526_kuorokerhokimara_johannasiuruainen.jpg

Between the 5th and the 7th of June 2020 Tapiola Choir organises a new children- and youth choir festival in the cultural center of Espoo located in Tapiola.

Our mission is to bring both Finnish and international children’s choirs together to celebrate and to pay a tribute to choir music.

The program will include concerts, workshops and rehearsals both together and separately.

The Summer Summit 2020 will culminate in a gala concert at Tapiola Hall on Sunday the 7th of June!

For further information please fill in the form below or send an email to info(at)tapiolankuoro.fi.
We will send you more information in the Fall 2019.