26.5.2018
KUOROKERHOKIMARA

Kevään kuorokerhokimarassa esiintyvät Tapiolan kuoron kuorokerhot, jotka harjoittelevat viikoittain espoolaisissa peruskouluissa. Yhteensä viisitoista kuorokerhoryhmää esiintyy kahdessa osassa yhdessä Tapiolan kuoron kanssa. Kuorokerhoja johtavat kerhonohjaajat, Tapiolan kuoroa johtaa Pasi Hyökki.

Liput 20/15 € Lippupiste

skolmusik_2013_Frej_Vuori_rajattu.jpg

3.–9.6.2018
VOCALESPOO-FESTIVAALI

Sunnuntai 3.6. klo 18.00
Tapiolasali
Johtaa: Pasi Hyökki, Kaija Viitasalo & Kari Turunen

VocalEspoo-festivaalin järjestämään kansainväliseen kuorosävellyskilpailuun ilmoitettiin huikeat 161 teosta. Festivaalin avajaiskonsertissa kuullaan, mitkä teokset kilpailun tuomaristo on valinnut palkittaviksi ja keitä nimimerkkien takana käydyn kilpailun säveltäjät todellisuudessa ovat. Palkittavat teokset kuullaan konsertissa EMO Ensemblen, Tapiolan kuoron, Ylioppilaskunnan Laulajien, Naiskuoro KYN:in ja Spira Ensemblen tulkitsemina. Tervetuloa kuulemaan uusinta ja varmasti mielenkiintoista kuoromusiikkia!

Liput : 15 – 20 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Lauantai 9.6. klo 13.00
Louhisali

Laulaminen on kivaa – ja kavereiden kanssa vielä hauskempaa! Tapiolan kuorolaiset ja alakouluikäset kuorokurssilaiset esittävät Sanna Valvanteen kanssa musiikkia monesta maasta liikkuen, leikkien ja loistaen. Lauluja on harjoiteltu neljäpäiväisen kurssin ajan ja nyt kuulemme parhaat palat kurssin annista. Tervetuloa matkalle maailman ympäri iloisessa ja innostavassa seurassa!

Vapaa pääsy

Lauantai 9.6. klo 18.00
Tapiolasali

Ylioppilaskunnan Laulajat, Akademiska Damkören Lyran & Tapiolan kuoro
Johtaa Pasi Hyökki

Supersekakuoro – sitä nimitystä säveltäjä Jouni Kaipainen käytti Tapiolan kuorosta ja Ylioppilaskunnan Laulajista suunnitellessaan heille sävellystään Antiphona SATB. Teoksen kantaesityksen vuoden 1992 KuoroEspoo festivaaleilla jälkeen näitä kahta maamme huippukuoroa kuultiin seuraavan kerran yhdessä vasta noin neljännesvuosisata myöhemmin Einojuhani Rautavaaran muistokonsertissa sekä Suomi100-juhlavuoden kunniaksi mm. Savonlinnan Oopperajuhlilla. Tässä konsertissa mukaan liittyy myös maailmankuuluja naiskuorojamme edustava Akademiska Damkören Lyran.

Perinteisenä pidettyä suomalaisuutta peilaava ohjelmisto sisältää sekä rakastettuja klassikkoja Kuulalta ja Rautavaaralta että uudemmat, varta vasten näille yhteiskokoonpanoille sävelletyt sarjat Jukka Linkolalta ja Juuso Vanoselta. Kantavana ajatuksena on ihmiselon kaari; valo elämän symbolina ja vesi ikuisuuden ilmentäjänä. Lasten ja aikuisten ainutlaatuisen yhteisinstrumentin sointi ilmentää omalta osaltaan tätä samaa ajatusta.

Liput: 15 – 25  € + toimitusmaksut alk. 1 € lippu.fi