Infokirjearkisto

Infokirje 11 / 2016–17                                  18.5.2017

Hei kaikki kuorolaiset ja kuoroperheet! Kiitos toiminnantäyteisestä Hämeenlinnan-viikonlopusta. Nyt suuntaamme katseet kohti kuoron kevätkauden päätöstä sekä kesän ohjelmaa.

Tässä kirjeessä:

1.    Pohjoismaiden valtionpäämiesten vierailu – konsertti 1.6.2017!

2.    Logot ja hupparitilaus

3.    Kevätrieha Holmassa 27.–28.5.

4.    Kerimäen 9.7. ja Musiikkitalon 30.9. konserttien liput

5.    Päivitetty aikataulu 2017

 

1. Pohjoismaiden valtionpäämiesten vierailu – konsertti 1.6.2017!

Valtioneuvoston kanslia on tilannut Tapiolan kuoron esiintymään presidenttiparille sekä pohjoismaiden valtionpäämiehille Sibelius-monumentille kahden viikon päästä torstaina 1.6. klo 16.

Kuoro kokoontuu lyhyttä harjoitusta varten Helsingin Musiikkitalon pääaulassa klo 14. Matkustamme Musiikkitalolta tilausbussilla esiintymispaikalle Taka-Töölöön, ja esiintymisen jälkeen bussi vie halukkaat Tapiolaan.

Kuoro laulaa tilaisuudessa muutaman oman kappaleen (todennäköisesti Sibeliusta) sekä yhteisnumerona Musiikkitalon Kuoron kanssa Finlandia-hymnin. Esiintymisasu on kansallispuku.

Ilmoitathan mahdollisimman pian huoltaja-Hannalle joko harjoituksissa, tekstiviestillä (040 5507 931) tai sähköpostilla (huoltaja@tapiolankuoro.fi), jos et pääse paikalle.

 2. Logot ja hupparitilaus

Tapiolan kuoron logon uudistaminen on hyvässä vauhdissa, mutta ei ehtinyt valmistua ajoissa matkatuotteita varten. Otimme pienen aikalisän ja jatkamme logon työstämistä kesän aikana.

Tilaamme nyt Israelin-matkaa varten muutamia vanhalla logolla varustettuja kuorohuppareita niille matkakuorolaisille, joilta huppari vielä puuttuu, heille sopivassa koossa (kysytty harjoituksissa). Hupparin ostaminen on vapaaehtoista, ja myös muut kuin matkalle lähtevät voivat halutessaan tilata sen.

Painopaikan muuttumisen vuoksi väri ja design saattavat poiketa hieman vanhoista kuorohuppareista, mutta yleisilme on hyvin samanlainen.

Jos haluat tilata hupparin (omakustannehintaan: lasten koot n. 30 €, aikuisten koot n. 35 €), täytä lomake osoitteessa tapiolankuoro.fi/kuorolaisille su 28.5. mennessä. Matkakuoron hupparit toimitetaan viimeistään matkalle, muiden toimitus tapahtuu myöhemmin. Kiitos ja pahoittelut tiukasta aikataulusta!

3. Kevätrieha Holmassa 27.–28.5.

Suuntaamme koko kuoron voimin la–su 27.–28.5. Holman kurssikeskukseen Klaukkalaan. Ohjelmassa on monenlaista hauskanpitoa – yhdessäoloa, pelaamista, syömistä, saunomista, uimista ja grillaamista! (Kuorolaiset voivat ehdottaa kevätriehaan hauskaa tekemistä ja ohjelmaa harjoitusten yhteydessä.)

3.1. Aikataulu

Lähtö: kokoontuminen Kulttuurikeskuksen parkkipaikalle Tapiolaan lauantaina 27.5. klo 11.50 (bussi lähtee klo 12)

Paluu samaan paikkaan sunnuntaina 28.5. Tarkka kellonaika varmistuu myöhemmin (Metsähallituksen kuvausaikataulu on edelleen auki).


3.2. Mahdollisuus vapaapaikkaan

Omavastuuosuus kevätriehasta on 60€ / kuorolainen ja se laskutetaan toukokuun aikana – kaikilta, jotka eivät ole ilmoittaneet poissaolosta huoltajalle.

Koska kuorolla on tänä keväänä paljon maksullista toimintaa, helpotamme vähävaraisempien perheiden maksutaakkaa vapaapaikkajärjestelyllä: Mikäli kuorolaisenne haluaa mukaan kevätriehaan, ja ette ole hakeneet kokonaista vapaaoppilaspaikkaa mutta perheenne taloudellinen tilanne ei mahdollistaisi kuorolaisen osallistumista kevätriehaan, voitte lähettää sähköpostin osoitteeseen info@tapiolankuoro.fi, viestin otsikoksi ”Kevätriehan vapaapaikka” ja viestiin kuorolaisen nimi. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Kuoro maksaa näiden muutamien kuorolaisten majoituksen ja ruoan, jolloin kaikkien on halutessaan mahdollista päästä mukaan.
 

3.3. Varusteet – kansallispuku mukaan!

Sunnuntaina kuoro osallistuu elokuun Nuuksion-konsertin mainoskuvauksiin kansallispuistossa. Matkustamme bussilla Holman kurssikeskuksesta Nuuksioon, jossa kuoroa kuvataan kansallispuvuissa kopterikameralla. Sen jälkeen palaamme Tapiolaan.

Mukaan Holmaan kuorolainen tarvitsee:

·      mukavat sisä- ja ulkovaatteet

·      liinavaatteet (aluslakana, pussilakana ja tyynyliina)

·      pyyhkeen ja uimavarusteet

·      muut tarvittavat henkilökohtaiset tavarat

·      kansallispuku

4. Kerimäen ja Musiikkitalon konserttien liput

4.1 Kerimäen 9.7. liput

Kuoroperheet voivat ostaa tarjoushintaisia lippuja Kerimäen kirkon konserttiin 9.7.2017 hintaan 30 € / lippu, enintään 2 lippua / kuorolainen. Lipun hintaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu 3,50 € / lippu.

Voit tilata lipun tai liput täyttämällä osoitteesta tapiolankuoro.fi/kuorolaisille löytyvän lomakkeen viimeistään perjantaina 9.6. Lippujen lunastusohjeet ilmoitetaan tilaajille sähköpostitse kesäkuun aikana.

Tarjousliput eivät ole paikkalippuja, vaan sisältävät numeroimattoman istumapaikan kirkon reunapaikoille (II-kategoria). Konserttiin kannattaa siis saapua ajoissa, jotta saa mieleisensä istumapaikan.

Normaalihintaisia lippuja on saatavissa Lippu.fi-sivustolta. Konsertti täyttyy suhteellisen nopeasti.


4.2 Musiikkitalon 30.9. liput

Kuoroperheet saavat Musiikkitalon konserttiin 30.9.2017 myytäväksi lippuja, joiden tuotosta kuoro saa pienen provision. Lippujen hinnat ovat 30 / 25 € aikuisille (istumapaikkakategorian mukaan) ja 15 € opiskelijoille ja lapsille.

Voit tilata lippuja täyttämällä osoitteesta tapiolankuoro.fi/kuorolaisille löytyvän lomakkeen – YL:n lipunmyyntijärjestelyiden vuoksi lisäämme lomakkeen sivuille myöhemmin lähiviikkojen aikana ja ilmoitamme sitten sähköpostilla kun se on täytettävissä. Lippujen lunastusohjeet ilmoitetaan tilaajille sähköpostitse kesän aikana.

5. PÄIVITETTY AIKATAULU

Löydät päivitetyn aikataulun vasemman palkin Infokirje 11/16-17 -linkin takaa.