Infokirjearkisto

Infokirje 6/16-17
23.1.2016

Hei kuorolaiset ja kuoroperheet!

Kiitos viimeisestä, Aapine-levytys ja esiintyminen Urheilugaalassa onnistuivat hienosti!

Kirjeen lopussa päivitetty 2017 aikataulu, joka löytyy tuttuun tapaan myös nettisivujen Kuorolaisille-osiosta (pieni muutos: painettuasi ”kuoron tapahtumat” syötä sama tk2016-salasana uudelleen).

1. Kuoroleiri Siuntiossa

Vietämme harjoitusleirin Siuntion kylpylässä la 4.2. – su 5.2.2017. Yhteiskuljetus Kulttuurikeskukselta lähtee lauantaina klo 9 ja takaisin Kulttuurikeskukselle tullaan n. klo 17 (lähtö Siuntiosta klo 16).

Ilmoitattehan Hannalle torstaihin 26.1. mennessä harjoituksissa, meilitse tai tekstiviestillä, mikäli kuorolainen ei osallistu leirille!

2. Laskutuksesta

Siuntion-kuoroleiri on kuoron varsinaista toimintaa, ja leirimaksu (n. 100) laskutetaan kevään lukukausimaksun yhteydessä, näillä näkymin helmikuussa.

Joillakin on kevään lukukausimaksu jo lähtenyt tililtä, ilmeisesti suoraveloituksena puolivuosittain – ei hätää! Lähetämme laskun joka tapauksessa jokaiselle (seurannan takia), ja kohdistamme sitten tarvittaessa suoraveloituksena saapuneet maksut vastaaville laskuille. Olkaa laskun saapuessa yhteydessä osoitteeseen talous@tapiolankuoro.fi, jos epäilette tai tiedätte maksun jo lähteneen tililtänne!

Jos toivotte muutoksia laskutusosoitteeseen (sähköpostiosoite) nyt tai myöhemmin, ilmoittakaa siitäkin meille osoitteeseen talous@tapiolankuoro.fi.

3. Urheilugaalasta vielä tiedoksi

Gaala teki tänä vuonna TV-katsojaennätyksen! Viralliset luvut julkaistaan myöhemmin. Järjestäjät lähettivät erittäin iloiset kiitosterveiset kaikille esiintyjille.

Kuten paikallaolijat ja kotisohvalta gaalaa seuranneet huomasivat, kuorosta oli Diandran esiintyessä lavalla vain noin puolet, johtuen tilankäytöllisistä / lavasuunnittelullisista haasteista. Soiva lopputulos kuitenkin koostui osittain myös harjoituksissa koko kuoron voimin äänitetystä ääniraidasta. Vastaavasti Finlandia nauhoitettiin varmuuden vuoksi jo päivällä kenraaliharjoituksessa (melko tavanomainen käytäntö), mutta kuoro lauloi silti suorassa lähetyksessä myös livenä.

Tässä päivitetty aikataulu 2017.