Infokirjearkisto

Infokirje 7/16-17
8.2.2017

Hei kaikki kuorolaiset ja kuoroperheet!

Tässä kirjeessä:

1. Israelin-matkan valmistelut + passin tietosivun skannaus

2. Matkakuorokoe

3. Kuoron vanhempainilta ja kannatusyhdistyksen vuosikokous 30.3.2017

4. Muutoksia kuoron organisaatiossa

5. Aikataulumuutos 22./25.8.

1. Israelin-matkan valmistelut

Kuoron Israelin-kiertue 4.-14.6. lähestyy! Valmistelut ovat hyvässä vauhdissa. Kiertueen kohteena olevilla alueilla on tavallisesti rauhallista, mutta kiinnitämme valmisteluissa erityistä huomiota turvallisuusnäkökohtiin ja kuoro on ajantasaisesti yhteydessä myös Ulkoministeriöön ja lähetystöön sekä muihin asiantuntijoihin.

Israeliin tarvitaan viisumit, joiden anomuksia varten kuoron on mm. lähetettävä suurlähetystöön kopiot kantakuorolaisten passien henkilötietosivusta. Tämän joudumme tekemään jo ennen lopullisen matkakuoron vahvistumista.

Pyydämme siis kaikkia kantakuorolaisten kuoroperheitä skannaamaan tai valokuvaamaan kuorolaisen passin tietosivun, ja lähettämään ko. tiedoston pdf- tai jpg-muodossa sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen info@tapiolankuoro.fi Huom! Kuvan/skannauksen on oltava tarkka, jotta passitiedot ovat selkeästi luettavissa. (Poistamme tiedot arkistosta matkan jälkeen.)

2. Matkakuorokoe

Israelin-kiertuetta varten pidetään 2.3. harjoitusten yhteydessä matkakuorokoe, jonka perusteella matkalle valitaan kantakuorosta mukaan 45 laulajaa. Koe (ja kiertue) eivät siis koske koevuotisia. Pasi kertoo kuorokokeesta lisää harjoituksissa.

Suunnitelmissa on pitää matkakuoroinfo 30.3. vanhempainillan/vuosikokouksen yhteydessä.

3. Kuoron vanhempainilta ja kannatusyhdistyksen vuosikokous 30.3.2017

Kuoron vanhempainilta pidetään torstaina 30.3. Tapiolan koululla harjoitusten yhteydessä (tarkka aikataulu varmistuu myöhemmin). Toivomme että kaikista kuoroperheistä ehtii joku mukaan!

Samalla pidetään myös Tapiolan kuoron kannatusyhdistys ry:n vuosikokous, jossa käsitellään mm. vuoden 2016 ja 2017 taloutta ja toimintaa sekä valitaan hallitus seuraavalle vuodelle. Kaikki ovat tervetulleita kuulolle myös vuosikokoukseen. Kannatusyhdistyksen jäseneksi (25€/vuosi/hlö) voi liittyä paikan päällä tai lähettämällä sähköpostia info@tapiolankuoro.fi. Virallinen kutsu kokoukseen lähetetään maaliskuussa.

HUOM! Olisiko joku teidän perheenne aikuisista kiinnostunut toimimaan Tapiolan kuoron kannatusyhdistyksen hallituksessa? Tai tunnetteko jonkun muun, joka voisi olla kiinnostunut hallitustyöstä ja siinä tehtävässä hyödyksi kuorolle? Jos kyllä, niin voitte vinkata asiasta alustavasti osoitteeseen info@tapiolankuoro.fi. Hallitus suunnittelee ja ohjaa kuoron toimintaa ja taloutta strategisella tasolla, yhdessä tuotannon ja taiteellisen johtajan kanssa.

4. Muutoksia kuoron organisaatiossa

Kuoron vastaava tuottaja Sofia Kosonen palasi joulukuiselta leikkauksen jälkeiseltä sairauslomaltaan töihin tammikuussa, mutta on nyt valitettavasti päättänyt siirtyä sivuun Tapiolan kuoron tehtävistä. Kuoron tuotannon vastuu- ja yhteyshenkilönä toimiminen moninaisiin suuntiin on vaativa tehtävä, johon Sofialla ei terveydentilansa vuoksi ole tällä hetkellä oman arvionsa mukaan riittäviä edellytyksiä. Sofia haluaa kiittää kaikkia mahtavasta kuluneesta vuodesta, ja lähettää kaikille lämpimiä halauksia ja terveisiä! Ei ole poissuljettua, etteikö häntä nähtäisi mukana kuoron tapahtumissa silloin tällöin myös tulevaisuudessa.

Päivittäistä tuotantotyötä jatkaa Sofian sijaisena joulukuussa toiminut Sera Syvänen, tukenaan muut kipinäläiset (mm. Sanja, Jussi, Tytti ja Anna). Hallituksen kanssa on keskusteltu, että tulevaisuudessa Kipinä jakaa Tapiolan kuoron tehtäviä pysyvämmin muutamalle eri työntekijälleen. Tästä viestitään teille tarkemmin kevään aikana.

Seran tavoittaa samoista, Sofiankin käytössä olleista yhteystiedoista:  info@tapiolankuoro.fi sekä puhelimitse 050 3140 603.

5. Aikataulumuutos 22./25.8.

Edellisessä kirjeessä tiedotettu 25.8. Espoo-päivän konsertti ei toteudukaan. Sen sijaan kuoro esiintyy Tapiolan kirkon kesäkonserttisarjassa tiistaina 22.8.

Tässä päivitetty aikataulu 2017.