LISÄPÄÄSYKOKEET 7.1.2019 klo 15

Kuva: Maarit Kytöharju

Kuva: Maarit Kytöharju

Seuraavat pääsykokeet järjestetään ma 7.1.2019 klo 15–16 Tapiolan kuoron toimistolla osoitteessa Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo (3. krs). Lue alta tarkemmat ohjeet pääsykokeesta ja ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta pe 4.1. mennessä!


9–14-VUOTIAAT

Koe koostuu kahdesta osasta:

  1. Tilaisuuden alussa opetellaan ryhmässä uutta laulua (jaetaan koetilaisuudessa).

  2. Toinen osa on henkilökohtainen. Siinä hakija esittää laulun Taivas on sininen ja valkoinen, mahdollisen soittonäytteen sekä kuoronjohtajan pyytämät muut tehtävät (annetaan koetilaisuudessa).

Valmistele etukäteen tilaisuudessa esitettävä laulu Taivas on sininen ja valkoinen. Jos soitat jotain instrumenttia, valmista myös vapaavalintainen soittonäyte. Pääsykoetilaisuus kestää enintään 2 tuntia. Pääsykoe järjestetään kahdessa ryhmässä.

Hakijoilta ei edellytetä soittotaitoa. Kuorossa laulavien on kuitenkin opiskeltava tai aloitettava jonkin instrumentin opiskelu.

Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta info@tapiolankuoro.fi. 

Tapiolan kuoro harjoittelee maanantaisin ja torstaisin klo 16.30–19 Tapiolassa.

 

N. 6–9-VUOTIAAT

Nuoremmille laulajille Tapiolan kuoro tarjoaa mahdollisuuden laulaa esikuorossa, jota valmentaa kuoron varajohtaja Anna Matvejeff-Haapaniemi. Esikuoroon ei ole pääsykoetta, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Esikuoro harjoittelee torstaisin klo 15-16 Tapiolan kirkolla.

Esikuoro on osa Tapiolan kuoron kuorokerhotoimintaa, jota järjestetään iltapäivisin useissa espoolaisissa alakouluissa.

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi esikuoroon alla olevan ilmoittautumislinkin avulla.