Tapiolan kuoron tuottajaksi Kipinä Productions


Tapiolan kuoron tuottajaksi Kipinä Productions

Tapiolan kuoron tuottajaksi on 1.1.2016 alkaen valittu Kipinä Productions. Kipinä hoitaa tuottajan monipuolisia ja laajoja tehtäviä useamman henkilön voimin. Vastaavaksi tuottajaksi on nimetty Sofia Kosonen, joka on aiemmin toiminut mm. Wegelius kammarstråkar -orkesterin tuottajana ja Lyran-kuoron puheenjohtajana.

Kipinä Productions Oy on vuonna 2010 perustettu tuotantoyhtiö, joka toimii monipuolisesti kulttuurin kentällä. Kipinä suunnittelee ja toteuttaa taidekasvatusprojekteja, tuottaa konsertteja ja tapahtumia sekä tarjoaa hallintopalveluita kulttuurialan yhteisöille ja täydennyskoulutusta taidealojen ammattilaisille. Kipinän muita asiakkaita ovat mm. Suomen Solistiyhdistys, Suomalainen barokkiorkesteri ja Taideyliopisto.
Lisätietoja ja yhteydenotot Tapiolan kuoron toiminnasta:

Sofia Kosonen 
vastaava tuottaja, Tapiolan kuoro
info@tapiolankuoro.fi 
(muut yhteystiedot päivittyvät myöhemmin)

www.tapiolankuoro.fi
facebook.com/TapiolanKuoro
instagram.com/tapiolankuoro_tapiolachoir

Muut lisätiedot:

Jussi Rauvola
toimitusjohtaja, Kipinä Productions
p. 040 7741 846

www.kipinaproductions.fi
facebook.com/kipinaproductions
twitter.com/kipinaprods
instagram.com/kipinaproductions

Hyvää joulua!

Hyvää joulua!

Tapiolan kuoron tapahtumarikas vuosi lähestyy loppuaan. 
Vuoden aikana kuoro ehti konsertoida niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Konsertteja pidettiin Israelissa ja Venäjällä, ja lisäksi Sibelius Tapiolan kuorossa -kiertue vei kuoron Jyväskylään, Kalajoelle ja Helsinkiin. Kotikaupungissaan Espoossa kuoro esiintyi lukuisia kertoja. VALO-joulukonsertit täyttivät pääkaupunkiseudun kirkot tänäkin vuonna.
Esiintymislavojen lisäksi kuoro vietti runsaasti aikaa äänitysstudiolla tallentaen sekä Sibelius- että jouluohjelmistoaan. Kuoron VALO-joululevy julkaistiin marraskuussa. Ala-asteikäisille suunnattu kuorokerho-pilotti aloitettiin Opinmäen koulussa elokuussa 2015 ja se jatkuu tammikuussa 2016. Seuraava vuosi tuo tullessaan uuden ulkomaanmatkan, esiintymisiä kotimaassa ja yhden levynjulkaisukonsertinkin.

Tapiolan kuoro toivottaa kaikille kuulijoilleen ja kannatusjoukoilleen oikein rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!


 

VALO-joululevy

 

VALO-joululevy on ilmestynyt

VALOTapiolan kuoron joululevyn voi hankkia itselleen Musiikkitalon Fuuga-liikkeestä, WeeGEen EMMA-Shopista ja kaikista kuoron konserteista.

Kuuntele levyä Spotifyssa.
Osta levy iTunes Storesta.

 


 

Tapiolan kuoro hakee tuottajaa

Tapiolan kuoro hakee tuottajaa 

Tapiolan kuoro on yksi maailman tunnetuimmista lapsi- ja nuorisokuoroista.

Tapiolan kuoro on elävä yhteisö, jonka 52-vuotisen toiminnan koti on Espoo, mutta kuoro konsertoi jatkuvasti eri puolilla Suomea ja maailmaa. Kuoro on kansainvälisesti tunnettu ja kysytty esiintyjä. Kuoron taiteellinen taso on korkea, erilaisia esiintymisiä on vuosittain kymmeniä. Perinteisen ”VALO”-joulukonserttisarjan konsepti on vastikään uusittu.

Kuorossa laulaa n. 70 lasta ja nuorta, jotka kaikki myös soittavat jotain instrumenttia. Kuoron taiteellinen johtaja on Tapiolan kuoron oma kasvatti Pasi Hyökki.

Haemme nyt Tapiolan kuorolle vakituiseen työsuhteeseen TUOTTAJAA. -> lue lisää / read more

Joulukonsertit 2015

Tapiolan joulunavaus
La 28.11. klo 13-13.10
Ohjelmalava kauppakeskus AINOAn edustalla

VALO
To 3.12. klo 19
Espoon tuomiokirkko

Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti
Su 6.12. klo 14.30-16

Espoo Metro Areena (ent. Barona Areena)

VALO
Ke 9.12. klo 19
Olarin kirkko, Espoo

VALO
La 12.12. klo 20
Temppeliaukion kirkko, Helsinki

VALO
Pe 18.12. klo 19
Tapiolan kirkko, Espoo

Liput VALO-joulukonsertteihin Lippupisteestä.