Sibelius Tapiolan kuorossa Janakkalan Musiikkipäivillä

“Sibelius Tapiolan kuorossa” -konserttikokonaisuus Janakkalan Musiikkipäivillä

Su 13.3.2016 klo 16, Pyhän Laurin kirkko, Janakkala
Liput 20€ ovella, 22,50€ Lippupalvelusta

Sibelius Tapiolan kuorossa -konserttikokonaisuudessa Tapiolan kuoro tulkitsee ensimmäisenä kuorona maailmassa Sibeliuksen rakkaimpia mies- ja sekakuoroteoksia lapsikuorolle sovitettuina. Kuoroa johtaa Pasi Hyökki.

Unicef-hyväntekeväisyyskonsertti “Sibelius Tapiolan kuorossa”

UNICEF-hyväntekeväisyyskonsertti “Sibelius Tapiolan kuorossa” 

To 10.3.2016 klo 19, Tapiolan kirkko
Liput 20€ ovella, 22,50€ lippu.fi

Sibelius Tapiolan kuorossa -konserttikokonaisuudessa Tapiolan kuoro tulkitsee ensimmäisenä kuorona maailmassa Sibeliuksen rakkaimpia mies- ja sekakuoroteoksia lapsikuorolle sovitettuina. Espoon UNICEF-vapaaehtoisryhmän ja Tapiolan seurakunnan järjestämän hyväntekeväisyyskonsertin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan UNICEFin hätäapuun. Kuoroa johtaa Pasi Hyökki. 

Tapiolan kuoron tuottajaksi Kipinä Productions


Tapiolan kuoron tuottajaksi Kipinä Productions

Tapiolan kuoron tuottajaksi on 1.1.2016 alkaen valittu Kipinä Productions. Kipinä hoitaa tuottajan monipuolisia ja laajoja tehtäviä useamman henkilön voimin. Vastaavaksi tuottajaksi on nimetty Sofia Kosonen, joka on aiemmin toiminut mm. Wegelius kammarstråkar -orkesterin tuottajana ja Lyran-kuoron puheenjohtajana.

Kipinä Productions Oy on vuonna 2010 perustettu tuotantoyhtiö, joka toimii monipuolisesti kulttuurin kentällä. Kipinä suunnittelee ja toteuttaa taidekasvatusprojekteja, tuottaa konsertteja ja tapahtumia sekä tarjoaa hallintopalveluita kulttuurialan yhteisöille ja täydennyskoulutusta taidealojen ammattilaisille. Kipinän muita asiakkaita ovat mm. Suomen Solistiyhdistys, Suomalainen barokkiorkesteri ja Taideyliopisto.
Lisätietoja ja yhteydenotot Tapiolan kuoron toiminnasta:

Sofia Kosonen 
vastaava tuottaja, Tapiolan kuoro
info@tapiolankuoro.fi 
(muut yhteystiedot päivittyvät myöhemmin)

www.tapiolankuoro.fi
facebook.com/TapiolanKuoro
instagram.com/tapiolankuoro_tapiolachoir

Muut lisätiedot:

Jussi Rauvola
toimitusjohtaja, Kipinä Productions
p. 040 7741 846

www.kipinaproductions.fi
facebook.com/kipinaproductions
twitter.com/kipinaprods
instagram.com/kipinaproductions

Hyvää joulua!

Hyvää joulua!

Tapiolan kuoron tapahtumarikas vuosi lähestyy loppuaan. 
Vuoden aikana kuoro ehti konsertoida niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Konsertteja pidettiin Israelissa ja Venäjällä, ja lisäksi Sibelius Tapiolan kuorossa -kiertue vei kuoron Jyväskylään, Kalajoelle ja Helsinkiin. Kotikaupungissaan Espoossa kuoro esiintyi lukuisia kertoja. VALO-joulukonsertit täyttivät pääkaupunkiseudun kirkot tänäkin vuonna.
Esiintymislavojen lisäksi kuoro vietti runsaasti aikaa äänitysstudiolla tallentaen sekä Sibelius- että jouluohjelmistoaan. Kuoron VALO-joululevy julkaistiin marraskuussa. Ala-asteikäisille suunnattu kuorokerho-pilotti aloitettiin Opinmäen koulussa elokuussa 2015 ja se jatkuu tammikuussa 2016. Seuraava vuosi tuo tullessaan uuden ulkomaanmatkan, esiintymisiä kotimaassa ja yhden levynjulkaisukonsertinkin.

Tapiolan kuoro toivottaa kaikille kuulijoilleen ja kannatusjoukoilleen oikein rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!


 

VALO-joululevy

 

VALO-joululevy on ilmestynyt

VALOTapiolan kuoron joululevyn voi hankkia itselleen Musiikkitalon Fuuga-liikkeestä, WeeGEen EMMA-Shopista ja kaikista kuoron konserteista.

Kuuntele levyä Spotifyssa.
Osta levy iTunes Storesta.